Asiatisk kycklingwrap
Här kommer recept på min asiatiska kycklingwrap. Snabblagat och gudomligt gott. Enjoy!
Du behöver (till 4pers)
4 st kycklingfiléer
1 röd paprika
1/2 blomkål
1 st lök
Salt/peppar
Salladsblad
Sås:
4 msk soja
2 msk fisksås
1 msk hackad ingefära
juice från 1 lime
1/2 chili
3 st vitlöksklyftor (pressade/hackade)
Sambalmajjo:
1 dl majonäs blandas med ca 1tsk sambal oelek, salt och peppar.
Gör såhär:
Strimla kycklingen och skär grönsakerna i mindre bitar. Stek kycklingen tills den är klar (smaksätt med salt/peppar) Lägg kycklingen åt sidan och stek sedan grönsakerna. Se upp så du inte steker för länge - man vill ju gärna ha lite tuggmotstånd på grönsakerna, iallafall jag :)
Rör ihop alla ingredienser för såsen i en skål. Lägg i kycklingen i stekpannan med grönsakerna. På med såsen och låt det gotta till sig i någon minut.
Lägg sedan kycklingröran på salladsblad (toppa gärna med koriander om du gillar det) Klart!
//Camilla