Köttfärslimpa

 
Här kommer ett enkelt och gott recept på köttfärslimpa. Givetvis inlindad i en massa bacon. Till denna serverade jag en god gräddsås samt kokt blomkål och broccoli.
 
 
Recept för ca 4 personer.
 
500 gram köttfärs
2 paket bacon
1 gul lök
2 msk kalvfond
salt/peppar
 
Gör såhär: 
 
Blanda köttfärsen med en hackad gullök. I med peppar, lite salt och kalvfond. Forma färsen och lägg i en ugnsfast form. Linda bacon runt. In i ugnen på 180 grader i ca 45 minuter. (Jag höjer till 220 grader sista 10 min så baconet blir sådär härligt krispigt.
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Kötträtter
Taggar: Köttfärslimpa, LCHF, LCHFMAT, Lowcarb, Lowcarbhighfat, glutenfritt, lowcarbfood, mejerifritt